6 kule fyrer du bør følge på Instagram

Foto: @liveranilorenzo / @andreafaccio

Instagram har blitt en veldig stor inspirasjonskilde for mange, og i disse tider, når man ikke kan reise og været ikke har vært topp, sitter vi jo naturlig nok mye på telefonen. Vi har plukket ut 6 kule menn som alltid inspirerer oss når vi scroller oss bort på Insta.

Andrew Georgiades

Andrew er en modell som er bosatt i LA og London. Det går mye i mote, men han reiser også mye og legger ut ganske variert innhold.

Julian Hernandez

Julian er en svensk stylist som også legger ut veldig mye inspirerende på Instagram. Han er flink til å utfordre det vi tidligere har sett på som eksklusive dame og herre-kolleksjoner, og går mer mot et unisex fokus. Som vi også ser mye av i bransjen generelt.

Lorenzo Liverani

Denne Italienske influenceren har vært i gamet en stund, men er kanskje ikke et kjent navn for så mange. Lorenzo er bosatt i Milano, så la deg inspirere av den italienske stilen og kulturen.

 

Lucas Armando Feola

Lucas er også en svensk influencer. Han jobber som koordinator for en av Sveriges største influencere, Alice Stenlöf. Han har en mer minimalistisk stil og er ekspert på gode baseplagg. Her går det ikke i så mye farger eller mønster.

 

 

Andrea Faccio

Andrea er en kjent influencer og model som også kommer fra Italia. Han har jobbet for mange anerkjente merker og legger ut veldig variert innhold til sine 200.000 følgere.

 

 

Jack Morris

Sist, men ikke minst, burde du sjekke ut @doyoutravel. Jack er en fotograf bosatt i Mexico og legger ut masse inspirerende reisebilder. Det er absolutt noe vi ser lite av nå som vi er så mye hjemme.

 

 

 

Vi har også plukket ut noen Seaker-Favoritter for menn den kommende sesongen. Sjekk de ut her!

Tags fra artikkelen
, ,
Mer fra Charlotte Sørvald
Hermès – MEN’S FW 2022
Paris Men’s Fashion Week AW22 er allerede godt på vei. På torsdag...
Les Mer
0 replies on “6 kule fyrer du bør følge på Instagram”